8.kolo: Fugas CF A– KEHAR 3:7

29.05.2008 22:23

Góly: 3. 59. J. Sekerka, 12. 50. J. Beneš, 15. M. Dražan, 16. 36. J. Rákosník

Hřiště: Aritma

Fotbalové utkání mezi FUGAS FC hrajícími jako domácí a námi hrajícími jako hosté bylo od samého začátku plné překvapení.

Jako papírově slabší soupeř jsme se tentokrát snažili nic neponechat náhodě a od samého začátku jsme ze zabezpečené obrany podnikaly výpady do relativně odkryté poloviny soupeře.

Opět se nám podařilo z jasné šance nastřelit tyč, ale nakonec jsme se po relativně šťastné tyči ujali díky Sekyho dalekonosné střele vedení.

Soupeř nám ovšem záhy zkazil radost, když po chybě obrany do naprosto odkryté branky vyrovnal na 1:1.

Nám tím však překvapivě nesebral chuť po stažení a také díky tomu, že jsme nezměnili styl hry jsme začali střílet góly jak na běžícím pásu. Do poločasové přestávky jsme vstoupili s nadměrným rozdílem 4:1.

Po přestávce jsme krásnou stylovou hrou zvýšili vedení na 5:1.

Chybou bylo, že jsme po této brance polevili a nechali soupeře pstupně vstřelit 2 branky. Nakonec jsme však i díky Benyho chladnokrvného zakončení zvýšili náskok a utkání zavšili výhrou 7:3.

Jak nám to pivo krásně po zápase chutnalo

Komentář rozhodčího utkání: Ze začátku vyrovnané utkání. Pak však hru převzal iniciativní Kehar, který byl úspěšnější při proměňování šancí. Fugas se sice ze začátku druhé půle přiblížil na dostřel, ale Kehar se vzpamatoval a nenechal si zasloužené vítězství utéct. 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.