4. kolo: Ukradený širáci - KEHAR 2:2

26.04.2008 16:43

Góly: 22. P. Pergler, 37. P. Kaminski

Hřiště: ZŠ Albrechtova

Datum: 26.4.2008, 08:45

Komentář: Sobota, tři čtvrtě na 9 ve Kbelích, to je děsivej hrací termín. Sestava by měla být poměrně slušná, chybí akorát Píďa a Pepíček. Za Píďu povoláváme Drůňu, bohužel má zpoždění, takže v bráně začíná Petr Kaminski, taky Pila s Benym mají zpoždění. Soupeř nás na úvod trochu zaskočil aktivitou, většinou se bráníme, občas zahrozíme z breaku, ale bez efektu. Soupeř se ujímá vedení, po chvíli přidává ještě druhý gól. Postupně vyrovnáváme hru a ještě do poločasu snižuje Fík po krásné spolupráci s Mártym. To už dorazil Drůňa, ale brankáře vyměníme až o půli.

Petr zachytal výborně, snad podobně zahraje v 2. půli. Po sedmi minutách Petr vyrovnává na 2:2. Gól padnul po rychlém protiútoku, který Petr chladnokrevně zakončil.

Utkání se přelévá ze strany na stranu, více šancí mají širáci, všechny bravurně likviduje Drůňa, v jednom případě dokonce Beny na branové čáře!!! (to bylo to jediný co se mu povedlo).

Zápas se chýlí ke konci, nakonec zasloužená remíza.

Hezký slušný zápas, kéž by takové byly všechny.

Cpt.

Sestava: M. Sekerka, J. Sekerka, M. Drunecký, J. Beneš, M. Dražan, P. Kaminski, P. Pergler, J. Rákosník, D. Šmíd, P. Třmínek

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.